저희에게 연락하십시오

담당자 : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

그룬트포스 펌프 시일

최소 주문 수량 : 5pc 가격 : Negotiated
포장 세부 사항 : 요구조건으로서의 박스 배달 시간 : 20-30DAYS
지불 조건 : T / T, 웨스턴 유니온, L / C 공급 능력 : 100000pc/month
원래 장소: 중국에서 만들어집니다 브랜드 이름: JR
인증: ISO9001 모델 번호: 주니어 GLF-2(G01A-12MM 16MM )

상세 정보

방식: 기계적 실링 재료: 원문대로 원문대로 바이톤
사이즈: GLF-2-12MM 16MM 22MM 기능: 오일 펌프, 물 펌프를 위해
상술: 그룬트포스는 기계적 실링을 펌핑합니다 HS는 코드화됩니다: 848420090
증명서: ISO9001 타입: 그룬트포스 펌프 12MM 16MM을 위해
표준: 표준 온도: 탄성체에 의존한 -30C 내지 200C
하이 라이트:

VITON Grundfos Pump Seal

,

16mm Grundfos Pump Seal

,

16mm Mechanical Shaft Seal

제품 설명

Mechanical Shaft Seal For Grundfos Pump Seal Cartridge Seal CR Shaft Size 12mm 16mm 22mm
 

Description:

 

Operational Conditions:

  1. Temperature: -20ºC to +180ºC
  2. Pressure: ≤2.5MPa
  3. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • Seat Type:
  • Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12MM 16MM 22MM
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

Mechanical Seal 12mm 16mm mechanical shaft seals for pumps

그룬트포스 펌프 시일 0

그룬트포스 펌프 시일 1

그룬트포스 펌프 시일 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

우리와 연락하기

당신의 메시지에 들어가십시오

info@supseals.com
+8618130083767