logo
저희에게 연락하십시오

담당자 : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Mechanical Seal Waukesha-220u2 Waukesha Universal 2 series pumps

최소 주문 수량 : 1pc 가격 : Negotiated
포장 세부 사항 : 요구 사항으로 상자 배달 시간 : 20-30 일
지불 조건 : T/T, Western Union, L/C. 공급 능력 : 1000pc/월
원래 장소: 중국에서 만들어졌습니다 브랜드 이름: JR
인증: iso9001 모델 번호: Waukesha 220U2

상세 정보

재료: TC TC FKM 기능: 오일 펌프, 워터 펌프
운송 패키지: 상자 HS 코드: 848420090
사양: Waukesha 220U2 웨이브 스프링 씰 자격증: ISO9001
유형: Waukesha Spring Seal 기준: 기준
크기: 30-180mm 이름: 220U2 웨이브 스프링 씰

제품 설명

Mechanical Seal Waukesha 220U2 Wave Spring Seal For Waukesha Lobe Pumps And Mixers

 

Operational Conditions:

Structure: Single End
Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
Speed: General Speed Mechanical Seal
Temperature: General Temperature Mechanical Seal
Performance: Wear
Standard: Enterprise Standard
Model NO.: Waukesha 220U2
Balance: Balanced
Specification: Inner Diameter: 30 mm to 180 mm


Materials:
Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide,TC
Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
Spring and Metal Parts: Steel
3. Seat Type:
4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:

Pressure
Up to 25 bar
Metal Parts
SS316
Speed
Up to 25m/s
Seat
SiC, TC
Face
Carbon, SiC, TC
Spring
SS316, Hastelloy C
End play/axial float allowance
±1.0mm
Sizes
30 mm to 180 mm 
Temperature
-40℃ to 220℃,dependent on the elastomer
O-rings
NBR , EPDM, FEP, Kalrez, Chemraz etc.

Waukesha 220U2 Wave Spring Seal for Waukesha Lobe Pumps and Mixers

Structural Features: single end, wave spring, unbalanced, independent direction of rotation, drive sleeve transmission. This component has a simple structure and high reliability.

Industrial Standards: Enterprise Standard

Scopes of Application: mainly used in Waukesha lobe pumps and mixers.

Mechanical Seal Waukesha-220u2 Waukesha Universal 2 series pumps 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

너는 이것들에 빠질 수있다.
우리와 연락하기

당신의 메시지에 들어가십시오

info@supseals.com
+8618130083767