
O링과 균형적 파형 스프링 H7N 산업적 메커니컬 실
담당자 : Davis
WhatsApp : +8618130083767
상세 정보 |
|||
재료: | 원문대로 FKM 자동차 CER NBR를 토하세요 | 기능: | 오일 펌프, 워터 펌프 |
---|---|---|---|
운송 패키지: | 상자 | HS 코드: | 848420090 |
사양: | 존 크레인 타입 58U | 자격증: | ISO9001 |
유형: | 58유 | 기준: | 기준 |
스타일: | 기계적 씰 | 대사: | 버그만 BT.C5.KU는 아에스시일 M03S 밀봉 존 크레인 T58U 밀봉 스털링 259S 밀봉을 밀봉합니다 |
제품 설명
Mechanical Seal 58U John Crane Seal 58U Rotary Seal For Burgmann BT.C5.KU Seal Aesseal M03S Seal John Crane T58U Seal
Operational Conditions:
Materials:
Performance Capabilities
john crane 58U mechanical seal rotary seal mixer seal
|
||
Operational Condtions
|
Size
|
Material
|
Temperature:
-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
|
14mm to 100mm
|
Face: Carbon, SiC, TC
|
Pressure:Up to 25 bar
|
Seat: Ceramic, SiC, TC
|
|
Speed:Up to 20 m/s
|
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
|
|
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
|
Other Metal Parts : SS304, SS316
|
We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.
Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.
Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.
Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!
Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.
Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.
Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on
당신의 메시지에 들어가십시오