logo
저희에게 연락하십시오

담당자 : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump

최소 주문 수량 : 5pc 가격 : Negotiated
포장 세부 사항 : 요구 사항으로 상자 배달 시간 : 20-30 일
지불 조건 : T/T, Western Union, L/C. 공급 능력 : 100000pc/월
원래 장소: 중국에서 만들어졌습니다 브랜드 이름: JR
인증: iso9001 모델 번호: M7N

상세 정보

재료: sic sic fkm 기능: 오일 펌프, 워터 펌프
운송 패키지: 상자 HS 코드: 848420090
사양: Burgmann 펌프 기계적 밀봉 자격증: ISO9001
유형: 버그만 펌프를 위해 기준: 기준
스타일: 기계적 씰 제품 이름: M7N burgmann 기계적 밀봉

제품 설명

Burgmann Mechanical Seal M7N M74 for Chemical Pump Pump Mechanical Seal

 

Operational Conditions:

  1. M7N,M74 Mechanical Seal for Chemical Centrifugal Pumps, K-SB/Kaiquan Water Pumps and Double Suction Pumps
  2. single end, wave spring (M7N)
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 16 bar
Speed
Up to 20 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
14mm to 100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • High quality Burgmann Pump Mechanical Seals M7N
  • Single end surface
  • Arbitrary rotation
  • Unbalanced type
  • Meet DIN 24960 Standard
  • M7N series widely used, good interchangeability, floating static ring, installer. The push ring is jammed by the transmission lap to prevent the spring from falling. The static ring can be limited, and the spring travel is limited to avoid excessive wear of the carbon ring.


M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 0

M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 1M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 2M7N-55/G9 M7N-55 Mechanical Seals M7N With G9 Stationary Seat For Water Pump 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

너는 이것들에 빠질 수있다.
우리와 연락하기

당신의 메시지에 들어가십시오

info@supseals.com
+8618130083767